News and Announcements

Κατηγορία:

Λέξεις:

 |  ΓÎΜνικές

Σύντομα το νέο Suzuki GSX-R 1000;

Σύντομα το νέο Suzuki GSX-R 1000;

Οι συνθήκες είναι πιο ÏŽριμες απÏŒ ποτέ για να παρουσιάσει η Suzuki τη νέα γενιά του GSX-R 1000. ΑπÏŒ ÏŒ,τι ακούγεται τον τελευταίο καιρÏŒ στο Διαδίκτυο δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ ακÏŒμη.

Μετά απÏŒ καιρÏŒ η ιαπωνική εταιρία επιστρέφει στο MotoGP με κάθε επισημÏŒτητα. Αυτή την κίνησή της θέλει σίγουρα να την «εξαργυρÏŽσει» και στο δρÏŒμο και δεν υπάρχει καλύτερος τρÏŒπος απÏŒ την παρουσίαση της νέας γενιάς του δημοφιλούς ιαπωνικού superbike. Το υπάρχον μοντέλο, το οποίο απέκτησε ABS στην περασμένη EICMA, μετρά πλέον πέντε χρÏŒνια ζωής και τα καινούρια superbike που έχουν παρουσιάσει σχεδÏŒν ÏŒλοι οι υπÏŒλοιποι κατασκευαστές το έχουν αφήσει πίσω στα χαρτιά, ειδικά στο τομέα των επιδÏŒσεων.

Η Suzuki που δείχνει αρκετή κινητικÏŒτητα τον τελευταίο καιρÏŒ, μάλλον ετοιμάζει και τον διάδοχο του GSX-R 1000, ο οποίος, σύμφωνα και με τις τελευταίες φήμες αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2015, ως μοντέλο 2016. Για την ίδια τη μοτοσικλέτα δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Αν ÏŒντως βρίσκεται σε εξέλιξη και λίγο πριν περάσει στην παραγωγή τÏŒτε η Suzuki έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ÏŒσον αφορά τη μη διαρροή πληροφοριÏŽν.

Οι φήμες για την παρουσίαση ενÏŒς νέου GSX-R 1000 προέρχονται απÏŒ την ιστοσελίδα Visordown που επικαλείται dealer των ΙαπÏŽνων-δεν κατονομάζεται-ο οποίος έχει λάβει εντολές να αλλάξει τη διακÏŒσμηση του καταστήματÏŒς του ÏŽστε να προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη του νέου μοντέλου. Η Î¯δια πηγή αναφέρει ÏŒτι η πιθανÏŒτητα να παρουσιαστεί άλλο ένα sport μοντέλο μικρÏŒτερου κυβισμού είναι επίσης μεγάλη.

Υπομονή λοιπÏŒν για λίγους μήνες ακÏŒμη για να δούμε το ολοκαίνουριο GSX-R 1000, το οποίο λογικά θα στοχεύει στην κορυφή της κατηγορίας σε ÏŒλους τους τομείς.

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας