News and Announcements

Κατηγορία:

Λέξεις:

 |  ΓÎΜνικές

Η βόλτα της ζωής σου the American Way!

Είστε έτοιμοι για το ταξίδι της ζωής σας; Η Harley-Davidson σας περιμένει!

Η βόλτα της ζωής σου the American Way!

Δίμηνο Ταξίδι ÎŒνειρο, αντιμετÏŽπιση σταρ, φανταστικÏŒς μισθÏŒς και στο τέλος δÏŽρο μια μοτοσικλέτα. ΜÏŒνο η Harley-Davidson θα μπορούσε να το κάνει αυτÏŒ και να μεταφέρει το Αμερικάνικο ÎŒνειρο αυτούσιο στους δρÏŒμους της ΕυρÏŽπης.

Οι κατασκευαστές έχουν κατά καιρούς φανταστικές ιδέες για να προωθήσουν τις μοτοσικλέτες τους. Αυτή που σε κάνει ÏŒμως να χάσεις κυριολεκτικά τα μυαλά σου είναι ο τρέχων διαγωνισμÏŒς της Harley-Davidson: μια πραγματική εμπειρία ζωής που συγκινεί κάθε λάτρη των ταξιδιÏŽν, μικρÏŽν ή μεγάλων και φυσικά κάθε αναβάτη που λατρεύει να οδηγεί μοτοσικλέτα γενικÏŒτερα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ένας υπερτυχερÏŒς θα έχει την ευκαιρία να προγραμματίσει και να σχεδιάσει τη δική του ονειρεμένη διαδρομή στους δρÏŒμους της ΕυρÏŽπης. Αφού το κάνει αυτÏŒ, θα πραγματοποιήσει αυτή τη διαδρομή χωρίς να πληρÏŽσει ούτε ένα σεντ σε ένα διάστημα δύο μηνÏŽν. Μάλιστα, ÏŒχι μÏŒνο δεν θα πληρÏŽσει αλλά θα πληρωθεί για αυτÏŒ με το ποσÏŒ, για δύο μήνες «εργασίας», να ανέρχεται στα 25.000 ευρÏŽ!

Φυσικά ο υπερτυχερÏŒς που θα επιλεχθεί δεν θα είναι μÏŒνος του σε αυτÏŒ το επικÏŒ ταξίδι. Θα ακολουθείται απÏŒ ένα συνεργείο κινηματογραφιστÏŽν που θα καταγράφουν την εμπειρία του και θα δÏŽσουν στο ταξίδι του κάτι απÏŒ τη γοητεία του Hollywood, αφού αυτÏŒς θα είναι ο κεντρικÏŒς σταρ! Ο Î¯διος θα έχει την ευκαιρία να μοιράζεται τις εμπειρίες του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και απÏŒ την επίσημη ιστοσελίδα που σχεδιάστηκε απÏŒ τη Harely-Davidson, ειδικά για αυτÏŒ το ταξίδι.

Η Harley-Davidson, ως ένας απÏŒ τους κορυφαίους κατασκευαστές touring μοτοσικλετÏŽν έχει βέβαια και τα εργαλεία, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να κάνει αυτÏŒ το δίμηνο ταξίδι στην ΕυρÏŽπη μια αξέχαστη εμπειρία ζωής. Για την βÏŒλτα της ζωής του ο υπερτυχερÏŒς αναβάτης θα βρεθεί για δύο ολÏŒκληρους μήνες στη σούπερ σέλα μιας Street Glide! Η Î¬κρως εντυπωσιακή αμερικάνικη μοτοσικλέτα ανήκει στη σειρά Touring της Harley-Davidson και, ÏŒπως καταλαβαίνετε, είναι γεννημένη για ταξίδια, χάρη στον Twin Cam των 1.690 κ.εκ., το εντυπωσιακÏŒ Batwing φέρινγκ και το πλήρες σύστημα ψυχαγωγίας και πολυμέσων που διαθέτει.

Μέσα απÏŒ αυτÏŒ το ταξίδι ο υπερτυχερÏŒς θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει και ÏŒλες τις βελτιÏŽσεις που πραγματοποίησε η Harley-Davidson στη Street Glide, οι οποίες προέκυψαν απÏŒ το project Rushmore. Το project Rushmore είναι ο τρÏŒπος που η αμερικάνικη εταιρία επικοινωνεί με τους φίλους της και εκπληρÏŽνει τις επιθυμίες τους ενσωματÏŽνοντας στις μοτοσικλέτες τις αλλαγές που προτείνουν. ΣτÏŒχος φυσικά του project είναι η απÏŒλυτη οδηγική νιρβάνα σε κάθε διαδρομή και η απÏŒλυτη αίσθηση ελευθερίας, δύο απÏŒ τα βασικά χαρακτηριστικά των αμερικάνικων μοτοσικλετÏŽν. ΑυτÏŒ μπορεί εύκολα να το διαπιστÏŽσει κάποιος και στα υπÏŒλοιπα μοντέλα της σειράς Τouring και να καταλάβει απÏŒ πρÏŽτο χέρι πÏŒσο σοβαρά παίρνει η Harley-Davidson τους αναβάτες τις θέλοντας να τους προσφέρει κάθε στιγμή απÏŒλυτο έλεγχο, αυθεντική αίσθηση, απαράμιλλο στιλ και φυσικά υψηλή τεχνολογία ÏŒπως είναι τα εντυπωσιακά συστήματα πληροφοριÏŽν και ψυχαγωγίας. ÎŒλα αυτά είναι που κάνουν τις Harley-Davidson ξεχωριστές και μοναδικές σε κάθε ταξίδι είτε έχουμε να κάνουμε με τη Street Glide, είτε με τον Βασιλιά των ΔρÏŒμων, το Road King Classic, είτε με τη απÏŒλυτη έκφραση του τουρισμού μεγάλων αποστάσεων που ακούει στο ÏŒνομα Electra Glide Ultra Classic.

Κερασάκι στην τούρτα για τον υπερτυχερÏŒ αναβάτη, είναι το γεγονÏŒς ÏŒτι στο τέλος του ταξιδιού η Street Glide θα γίνει δική του, αν και κάτι μας λέει ÏŒτι δεν θα μπορούσε να την αποχωριστεί μετά απÏŒ αυτÏŒ ούτως ή άλλως!

Οι αιτήσεις για τον απίστευτο διαγωνισμÏŒ της Harley-Davidson μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 20 Μαρτίου με τον νικητή να ανακοινÏŽνεται μέσα στον Απρίλιο. Ο χρÏŒνος τελειÏŽνει και αν δε το έχετε κάνει ήδη μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας εδÏŽ.

Μην ξεχνάτε επίσης ÏŒτι είναι διαγωνισμÏŒς. ΟπÏŒτε βάλτε τα δυνατά σας και παρουσιάστε ÏŒσο καλύτερα μπορείτε τους λÏŒγους για τους οποίους εσείς είστε ο ιδανικÏŒς αναβάτης για αυτÏŒ το ονειρικÏŒ ταξίδι. Ποιος ξέρει, μέσα σε ένα μήνα περίπου η ζωής σας μπορεί να αλλάξει για πάντα!

ΠΗΓΗ

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας